Tesla laten wrappen

Car wrapping is een manier om de kleur van je Tesla te veranderen. Een zelfklevende folie met een kleur of print naar keuze wordt aangebracht op de auto. Zowel de gehele auto als een deel van de auto kun je laten bekleden met een carwrap. Door het gebruik van car wrapping kun je jouw Tesla elke mogelijke kleur geven. Doordat de wrap uit speciaal elastisch materiaal bestaat, zit het perfect om de auto. 

Tesla laten wrappen

Als je de kleur van je Tesla wilt laten veranderen wilt laten veranderen, maar geen permanente verandering, dan is carwrapping een goede optie. De originele kleur lak van de auto blijft netjes onder de folie zitten. Het voordeel is dat de originele kleur goed beschermd blijft tegen bijvoorbeeld steenslag. Als je de auto wilt gaan verkopen, dan is dit goed voor de dagwaarde. De folie haal je namelijk makkelijk van de auto af. De folie zelf verbergt ook kleine imperfecties.

Een carwrap is in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Je kunt de auto helemaal naar je smaak laten wrappen. Je kunt er voor kiezen om verschillende delen van je auto een andere kleur te geven. Je hoeft niet de hele auto te wrappen, je kunt ook een deel van de auto wrappen. 

Voorbereiding 

Voordat je auto naar de garage? Kan om een wrap aan te brengen is het handig om een aantal dingen te doen. Als je zelf de auto zo schoon mogelijk aanlevert, werkt dit voor het bedrijf het meest efficiënt. Daarnaast is het fijn om de auto zo leeg mogelijk te maken. Als handvat of panelen losgemaakt worden zit niets in de weg. Het werken aan je Tesla zal hierdoor sneller verlopen.

Aanbrengen van een carwrap

Het aanbrengen van de carwrap gebeurd in een speciale ruimte. Deze ruimte is helemaal ingericht om de carwrap strak aan te brengen. De ruimte heeft de juiste temperatuur en is stofvrij. Zo komt de carwrap strak om de auto. 

Voor het wrappen van een Tesla is een speciaal team van experts aan het werk. Om de carwrap strak aan te brengen, werken zij samen aan de auto. De auto wordt eerst vetvrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de carwarp goed blijft zitten. De wrap wordt verwarmd en door hun om de auto heen geplakt. Doordat er veel bochten en kieren op een Tesla zitten, wordt zeer precies gewerkt. Door de wrap te verwarmen rekt het uit en kan het straks om de auto geplakt worden. 

Tesla overspuiten of een carwrap

Een carwrap is meer tijd efficiënt en dus goedkoper dan het overspuiten van een auto. Naast de genoemde voordelen van de beschermende functie van de wrap, is het dus een goede optie om jouw Telsa een nieuwe look te geven. Wil je later een andere kleur, dan kun je gemakkelijk de wrap laten verwijderen en een nieuwe laten aanbrengen.