carwrapping

Is de lak van je auto niet meer wat het geweest is en wil je een goedkope optie om je auto een nieuwe kleur te geven dan is carwrapping een goede optie. Carwrapping is ook een goede optie als je juist je lak wilt beschermen tegen steenslag. Carwrapping kan een tijdelijke oplossing zijn doordat je de wrap makkelijk weer kunt verwijderen. Voor bescherming van bedrijfsauto’s en reclame op bedrijfsauto’s is dit ideaal. 

 

Hoe werkt carwrapping

Naast het overspuiten van je auto is carwrapping een manier om je auto een nieuwe kleur te geven. De mogelijkheden voor een nieuwe kleur zijn oneindig. Je kunt kiezen uit matte en een glanzende carwrap. Carwraps met verschillende soorten prints of motieven zijn ook mogelijk. Je kunt alles op je smaak indelen. Da houd in dat je verschillende delen van je auto wel of niet met een wrap kunt laten bekleden. Of verschillende soorten kleur op verschillende delen van je auto.

Een groot voordeel van een carwrap is dat je de carwrap makkelijk kunt verwijderen. De carwrap heeft een beschermende functie gehad voor je lak die er netjes onder zit. Bijvoorbeeld steenslag en lichte krasjes die tegen de auto hebben beschadigd zal het lak niet beschadigd hebben door de carwrap. Als je de carwrap verwijderd zal de lak er hetzelfde uit zien. Dit is handig als je de auto bijvoorbeeld wilt verkopen. Of je kunt natuurlijk weer een nieuwe carwrap kiezen.

Je auto laten wrappen

Je zou zelf een carwrap op je auto aan kunnen brengen. Als je een ruimte hebt die je stofvrij kan maken zou je zelf aan de slag kunnen. Voor het aanbregen van de carwrap is het belangrijk dat de temperatuur ongeveer 21 graden is. Daarnaast heb je wat materialen nodig zoals een speciale föhn, een stanleymes, een tool om de wrap glad te strijken, het folie en een extra paar handen. Op internet staat wel hoe je een carwrap aan kan brengen. De uitdaging zit hem er in hoe je de carwrap strak aan kan brengen. Als je de wrap goed om de auto wilt hebben zul je een paar keer moeten oefenen. Het uitbesteden van hulp zou daarom een waardevolle besteding zijn. Een specialist in carwrapping kan snel een perfecte carwrap aanbrengen. Zo heb je een nieuwe kleur die er professioneel op zit. Voor een perfect resultaat zul je dus bij een specialist in goede handen zijn.